makers van het
 
Zeeuwse Landschap . 


Nieuws van de AP-groep

Rupsdumper 3.5 ton swivel

Rupsdumper 3.5 ton swivel

recent hebben we geinvesteerd in een jong gebruikte rupsdumper. Met name voor intern grondverzet en in modderige situaties is dit een ideale machine. Met een inhoud van 2 m3 in combinatie met een hoge rijsnelheid is dit een ideale machine. De bak kan 180 graden draaien, dit is handig om bijvoorbeeld drainsleuven te vullen etc.

nieuw laserbord

nieuw laserbord

alweer een paar weken rijden we met ons nieuwe laserbord aan onze compacte shovel. Deze machine is voorzien van hellingmeters, draad en grond taster. De machine is met 150 cm breed mooi in te zetten tussen bijvoorbeeld heipalen en op plaatsen waar weinig ruimte is. https://www.youtube.com/watch?v=RBLfkeYnlmY&t=16s

23-7-18 nieuwe perfect klepelmaaier

23-7-18 nieuwe perfect klepelmaaier

onlangs hebben we een nieuwe perfect klepelmaaier aangeschaft. Deze machine van 2 meter breed is breed inzetbaar omdat hij zowel naast als ook achter de tractor kan maaien. Ook sloottaluds etc zijn moeiteloos te maaien. Kortom; een machine die weer een welkome aanvulling op het geheel is

vacature

vacature

hovenier gezocht Bel of mail voor je sollicitatie

23-2 nieuwe messersi rupsdumper

23-2 nieuwe messersi rupsdumper

recent hebben we geïnvesteerd in een nieuwe messersi rupsdumper, dit ter vervanging van onze vorige rupsdumper. Gebr. Weststrate Bouwmachines heeft deze machine geleverd. Onze eis was een stillere en krachtigere motor die ook nog een keer zuinig is. Voor de tuinaanleg en kleinschalig grondwerk in combinatie met één van onze compacte minigravers en eventuele toepassing van kunststof rijplaten is dit de ideale machine. We hopen veel plezier van deze, voor ons, onmisbare machine te hebben.

2 DOOSANS afgeleverd

2 DOOSANS afgeleverd

Onze 2 oude liebherr graafmachines zijn vervangen voor 2 Doosans. Een 16 tons wielkraan en een 15 tons rupskraan. Doosan dealer Anema uit het Friese Arum heeft deze twee jong gebruikte machines afgeleverd met zijn Amerikaanse Peterbilt truck. Beide machines zijn voorzien van een SMP draaikantelstuk en diverse bakken, lepelbord en vaccuumsysteem om betonplaten en andere elementen aan te brengen. De rupskraan is tevens voorzien van maaikorffunctie. Heel eerlijk gezegd zijn we er best trots op!