makers van het
 
Zeeuwse Landschap . 

uw tuin is onze zorg, groot of klein, iedere tuinstijl


De hoveniers van AP-groep hebben al heel wat ervaring opgedaan de afgelopen jaren. Of het nu gaat om tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging of simpelweg het reinigen van uw bestrating, AP-groep ziet er uitdaging in. U neemt met ons uw wensen door en wij vertalen dit naar een degelijk eindresultaat. Door ons machinepark, wat varieert van hele kleine compacte machines tot grote graafmachines, kunnen we ieder project de baas. Naast planten en bomenkennis gaan we mee in de trends op het gebied van tuinmaterialen. Wij realiseren uw tuin van veranda tot aan de bestrating en van de aanplant van bomen en planten tot aan het installeren van uw beregening en tuinverlichting. In de afgelopen jaren hebben we ook diverse (zwem)vijvers aangelegd. 

Voor het onderhoud van uw tuin hebben we naast de kennis en vakmanschap een breed assortiment tuinonderhoud machines. Naast standaard duwmaaiers, zitmaaiers, heggenscharen, kantensnijders etc, hebben we nog een aantal specialistische machines zoals een graszodensnijder, mollenbestrijdingsmachine, professionele terrasreiniger en een professionele gazondoorzaaimachine. En wat dacht u van die mooie banen in uw gazon gemaaid.

Wij kunnen de grond van uw tuin bemonsteren en een vrijblijvend bemestingsadvies verzorgen. 

Naast dit alles zijn we de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in boomverzorging. Van het snoeien tot het verwijderen van eventueel moeilijk bereikbare bomen vormen voor ons een uitdaging. Naast gediplomeerd boomklimmen hebben we een uiterst compacte (86 cm breed) spinhoogwerker die maar liefst 15 meter hoog kan!!!! Met onze compacte hakselaar van 80 cm breed verkleinen wij het vrijkomend afval en als er ruimte genoeg is hebben we een grote chipper in onze vloot die een maximale diameter aankan van 27 cm!! Op grote projecten kunnen we de werkzaamheden volledig machinaal uitvoeren.

De AP-groep heeft een breed en gevarieerd klantenbestand, alle klanten, groot en klein, willen we op een juiste wijze helpen. Ook voor zaken als drainage, beregening en diverse hekwerken word de AP-groep ingezet, kortom veelzijdig inzetbaar.